Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Λυτρωτής Μίτσελ για την ΑΕΚ στο 98'!


Στο πιο δραματικό φινάλε των τελευταίων ετών, ο Ισπανός Μίτσελ σκόραρε για την ΑΕΚ με φάουλ από τα 40 (!) μέτρα στο 98ο λεπτό και έγραψε το τελικό 2-3, που χάρισε στην «Ένωση» την πρόκριση επί του Παναθηναίκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου, σε συνδυασμό και με το 0-2 του πρώτου αγώνα.

Ήταν ένα μεγάλο ματς αυτό το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ. Προηγήθηκε η ΑΕΚ στο 13' με τον Λαγό, ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός στο 21' με τον Τζιμπρίλ Σισέ και στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έγραψε το 1-2 με μονοκόμματο σουτ! Στο 63ο λεπτό ο Βύντρα με κοντινή κεφαλιά από κόρνερ του Λέτο και κεφαλιά του Σαριέγκι έκανε το 1-3, αλλά ο Μίτσελ στο 97' έδωσε την πρόκριση στην ΑΕΚ!

ΓΚΟΛ! Στο 13ο λεπτό η ΑΕΚ ανοίγει το σκορ με τον Λαγό, από ασίστ του Νίκου Λυμπερόπουλου!

ΓΚΟΛ! 1-1 για τον Παναθηναίκό με κεφαλιά του Σισέ από κόρνερ του Λέτο και κεφαλιά του Καντέ...

ΓΚΟΛ! Εκπληκτικό σουτ του Ζιλμπέρτο Σίλβα από το ημικύκλιο της περιοχής και 1-2 στις καθυστερήσεις για τον Παναθηναϊκό!

ΓΚΟΛ! 1-3 για τον Παναθηναίκό με κεφαλιά του Βύντρα στο δεύτερο δοκάρι από κόρνερ του Λέτο και την πρώτη κεφαλιά του Σαριέγκι στο 63ο λεπτό!

ΓΚΟΛ! 2-3 Φάουλ του Μίτσελ από τα 40 (!) μέτρα, τραγική εκτίμηση του Καρνέζη, η μπάλα στα δίχτυα! 2-3 και η ΑΕΚ στον ημιτελικό, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, που απέκλεισε τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, το δεύτερο στην Τούμπα, σε ημερομηνίες που αναμένεται να ανακοινωθούν από την ΕΠΟ τις επόμες ημέρες.


ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Γιάχιτς, Μανωλάς, Νασούτι, Μάκος, Καφές, Ντιόπ, Λαγός, Σκόκο, Λυμπερόπουλος

Στον πάγκο: Μοσχονάς, Ματέος, Γκερέιρο, Μίτσελ, Νταντόμο, Μπλάνκο, Μπάχα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσούαλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Νίνης, Κατσουράνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ

Στον πάγκο: Καπίνος, Γκοβού, Πλεσί, Μαρίνος, Σιμάο, Καραγκούνης, Πετρόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Γούκος (Ηπείρου)


ΥΓ: Δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=103814 στις 2 Φεβρουαρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου