Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Από καρδιάς, μια ΑΕΚ με... καρδιά!









Είχα την τύχη να είμαι στο Ολυμπιακό Στάδιο για το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Εντυπώσεις και σχόλια θα έχω περισσότερα μια πιο... λογική ώρα και με ακόμα καθαρότερο μυαλό, ελπίζω! Προς το παρόν λέω να παραδοθώ στις αγκάλες του Μορφέα, αλλά όνειρα δεν θα με πειράξει και αν δεν δω... Τα είδα νωρίτερα, στο ΟΑΚΑ, σε μια νύχτα όπου, όλοι όσοι βλέπουν ποδόσφαιρο χωρίς παρωπίδες, νομίζω πως θα συμφωνήσουν ότι, πραγματικά, η νίκη κατέληξε στην ομάδα που την «φλέρταρε» πιο παθιασμένα... Και αυτή ήταν η ΑΕΚ!

ΥΓ: Περιγραφή, chat και βίντεο κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=87120.
ΥΓ2: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Δημήτρη τον Μυλωνά για την τεχνική κάλυψη και την καλή παρέα...
ΥΓ3: Η ως επί το πλείστον «ελεύθερη» μετάφραση των λεχθέντων από τους Μπερνς και Γκερέιρο δεν αλλοιώνει το νόημα των δηλώσεών τους, αλλά αποδίδει την ουσία τους... Την επόμενη φορά υπόσχομαι να είμαι πιο ακριβής...
ΥΓ4: Για να προλάβω τυχόν αρνητικά σχόλια, η κάμερα δεν αποτυπώνει την αλήθεια... Στην πραγματικότητα, είμαι πιο άσχ... εεε, όμορφος ήθελα να πω! Άσε που σου προσθέτει και πέντε κιλά (τώρα καταλαβαίνω γιατί η Ρούλα δείχνει τόσο χοντρή... ή μήπως δεν είναι αυτός ο λόγος;)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου