Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Άδικο τέλος...


Τον αδόκητο χαμό του Παναγιώτη Μπαχράμη θρηνεί η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο 34χρονος παίκτης έκανε υποβρύχιο ψάρεμα σε παραλία της Κυπαρισσίας, όταν παρασύρθηκε από ταχύπλοο σκάφος και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο άτυχος Μπαχράμης ήταν πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, ανήκε στο δυναμικό της Βέροιας, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Ηρακλή και Λάρισα. Με την ΑΕΛ μάλιστα, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 2007.

Ο Παναγιώτης Μπαχράμης γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 12 Μαρτίου 1976 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον τοπικό Απόλλωνα, με τον οποίο αγωνίστηκε στη Δ' Εθνική. Με τις εμφανίσεις του κλήθηκε στην Εθνική Νέων και το 1994 πήρε μεταγραφή στον κορυφαίο σύλλογο της πόλης, την Καλαμάτα. Εκεί αγωνίστηκε επτά σεζόν, έως το 2001, αρχικά στη Β' Εθνική κι έπειτα στην Α' Εθνική.

Παράλληλα, είχε δύο συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων, η οποία προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 1997. Το 2001 έφυγε από την Καλαμάτα και πήγε στον Ηρακλή, όπου έμεινε έως το 2004. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Λάρισα, με την οποία το 2007 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στο Κύπελλο UEFA.

Το 2008-09 ενσωματώθηκε στο δυναμικό της Βέροιας, την οποία βοήθησε να επανέλθει στη Β' Εθνική. Στο τέλος της σεζόν 2009-10 έμεινε ελεύθερος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου