Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Και εσύ, τέκνον Σάντος;


ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ! Φτάνει πια... Όχι άλλο κάρβουνο... Όχι κι εσύ, Φερνάντο Σάντος... Όχι κι εσύ, νέε μας ομοσπονδιακέ τεχνικέ... Όχι κι εσύ, που θέλεις να φέρεις την αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην Εθνική μας ομάδα... Μας «την έφερες» Φερνάντο... Δεν το περιμέναμε, μας ήρθε μια σκοτοδίνη...

Δίχως περαιτέρω καθυστέρηση, (αντι)γράφω: «Εκπλήξεις στην ανακοίνωση της προεπιλογής της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2012 (με Γεωργία στις 3/9 και Κροατία στις 7/9), αφού ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε για πρώτη φορά στη "γαλανόλευκη" τον Παναγιώτη Κονέ. Επίσης, ο Πορτογάλος κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Άγγελο Χαριστέα, τον Αλέξανδρο Τζιόλη και τον Βαγγέλη Μόρα, οι οποίοι δεν είχαν κληθεί για το φιλικό με τη Σερβία»

Όχι κι εσύ, Φερνάντο... Πάνω που είπαμε ότι ηρεμήσαμε... Όχι κι εσύ, όχι πάλι... Όχι άλλο κάρβουνο... Αμάν πια, νισάφι! Όχι άλλο ΑΓΓΕΛΟ ΧΑΡΙΣΤΕΑ στην Εθνική. ΟΧΙ ΑΛΛΟ!!!

ΥΓ: Το παρόν κείμενο αποτελεί σαφώς ένα ευθυμογράφημα. Την ώρα της σύνταξής του, ο γράφων τελούσε, προφανώς, υπό την επιρροή αλκοόλ. Όταν κατάφερε να ξεμεθύσει, δήλωσε: «Τιμώ και σέβομαι τον παίκτη Άγγελο Χαριστέα και την προσφορά του στην Εθνική μας ομάδα». Σε μια ειλικρινή απόδειξη μεταμέλειας δε, υποχρέωσε εαυτόν σε 100 βουρδουλιές, 50 μαστιγώματα και 40 κάμψεις, ενώ έγραψε και στον πίνακα άλλες 100 φορές, ως ένα τιμωρημένο «μαθητούδι», την ακόλουθη φράση: «ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΤΟ ΚΟΡΝΕΡ, ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ... ΚΑΙ ΓΚΟΛ! ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!».

2 σχόλια:

  1. Xaxaaxaaxaxaxaxaxa............Αγγελε, μην ακους το κατεστημένο της Αθήνας! Θέλουν να σε μειώσουν!

    Τάσος Γραικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι, έτσι... Το αθηναϊκό κατεστημένο βάλλει ποικιλοτρόπως κατά του μεγάλου αυτού παίκτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή