Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Το Μιλάνο, μάνα, καίγεται...

Είναι αλήθεια ότι οι οπαδοί της Μίλαν και της Ίντερ δεν θέλουν και πολλούς λόγους για να έρθουν σε αντιπαράθεση. Το ντέρμπι της «Μαντονίνα» κλέβει κάθε χρόνο την παράσταση στο Campionato και από το Σάββατο απέκτησε έναν ακόμη λόγο, για να θεωρείται ακόμα πιο «καυτό» και συναρπαστικό!

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος, μετά τη σύντομη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, επέστρεψε στην πρωτεύουσα του ιταλικού Βορρά, όχι όμως για λογαριασμό των «νερατζούρι», αλλά για να φορέσει τη φανέλα των... μισητών «ροσονέρι»! Ήδη, οι οπαδοί της νταμπλούχου Ιταλίας και πρωταθλήτριας Ευρώπης οργανώνουν την εκδίκησή τους απέναντι στον «προδότη», όπως αποκαλούν, πλέον, τον 29χρονο άσο, και του ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο επίσημο site της ομάδας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, «η Μίλαν απέκτησε από την Μπαρτσελόνα τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και το δικαίωμα αγοράς του πλήρες πακέτου των δικαιωμάτων του μετά το τέλος της σεζόν 2010-2011 στα 24 εκατ. ευρώ». Ο ίδιος ο Σουηδός στράικερ θα λαμβάνει το ποσό των οκτώ εκατ. ευρώ ετησίως.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως «ροσονέρο», πλέον, ο Σουηδός διεθνής φορ υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Γιατί διάλεξα τη Μίλαν; Γιατί είναι μία από τις δυνατότερες ομάδες στον κόσμο, με σπουδαία παράδοση. Ο Ροναλντίνιο και ο Αλεσάντρε Πάτο συνθέτουν μια φανταστική επιθετική δύναμη, τώρα όλα εξαρτώνται από εμάς. Σίγουρα, οι οπαδοί της Μίλαν θα περάσουν καλά». Της Ίντερ;

Απολαύστε το νέο απόκτημα της Μίλαν εν δράσει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου